вівторок, 9 червня 2015 р.
Янтар для лікування щитовидної залози
Ще середньовічні вчені-енциклопедисти Аль-Біруні і Авіценна вважали ряд мінералів і насамперед бурштин найсильнішим засобом лікування зобної хвороби і рекомендували для цього постійне носіння бурштинового намиста. Досвідом народної медицини встановлено, що сам бурштин в лікувальних намисті повинен бути необробленим і лише очищеним від глинистих частинок і дрібних піщинок. Чим насиченіший червоні і жовто-коричневі відтінки каменю і прозоріше його необроблені зерна, тим більше сприятливий вплив робить він на щитовидну залозу. У скоринці окислення бурштинових зерен міститься більша кількість сухої янтарної кислоти (до 12-18%), ніж в оброблених шліфованих намисті (2-3%). А стикаючись з тілом людини, необроблений бурштин утворює електростатичні заряди набагато ефективніше гладких шліфованих бус і надає тим самим позитивний вплив на щитовидну залозу. Слід зазначити, що у необроблених зернах бурштину підвищений вміст йоду, що також позитивно впливає на лікування щитовидної залози. Мікробіолог і ботанік Ф. Б. Хетагурова з Санкт-Петербурга стверджує, що необроблені зерна бурштину зберігають леткі фітонциди і навіть на відстані стимулюють ріст рослин. Ці властивості також благотворно впливають на щитовидну залозу. Постійне носіння коротких в'язок бус з необроблених зерен бурштину та їх тривале контактування з областю щитовидної залози показало, що прогресування хвороби припиняється приблизно через 10-12 днів. Ультразвукове дослідження щітовідок всіх спостережуваних хворих навіть через рік показує, що погіршення загального стану не спостерігається. Після місяця носіння намиста рекомендується протягом декількох хвилин потримати під струменем води. Поділюся рецептами підтримки нормальної роботи щитовидки, якими користуюсь вже більше 15 років і раджу всім друзям і знайомим. | На воді без солі зварити гречану кашу. Заправити її гречаним медом (на 500 г каші - 1 ст. Л. Меду) і додати 1 ст. л. очищених волоських горіхів. Вийде корисна і калорійна каша-ліки. Є за бажанням, переїдати не потрібно. Запити склянках теплого зеленого чаю. | Взяти в рівних частинах глід і чорноплідна горобина. На кілограм суміші ягід додати кілограм цукру і зварити варення. Є по 1-2 ст. л. з чаєм. Ці рецепти сприяють зміцненню імунітету. А ще всім раджу - побільше оптимізму, позитивних емоцій та гарного настрою! Це дуже важливо для збереження імунітету - захисника від усіх хвороб і хвороб, у тому числі і захворювань щитовидної залози. Альберт Богдасаров, професор, автор наукових праць з медичної геології, м Мінськ
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар