вівторок, 9 червня 2015 р.

Метод Йоганни Будвіг

Доктор Йоханна Будвіг (1908-2003 рр.) З Німеччини займалася вивченням шкідливого впливу денатурованих жирів на людське здоров'я. У ході досліджень доктором Будвіг був виявлений загоює характер жирних кислот - альфа-ліноленової кислоти (Омега-3) і лінолевої кислоти (Омега-6) на всі дегенеративні хвороби, в тому числі рак. Хімічна обробка жирів руйнує їх електронне хмара, позбавляючи жири можливості вступати в зв'язок з киснем. Вони фактично стають шкідливою речовиною, які депоновані в межах тіла. Ферменти-оксидази (каталізують у всіх живих клітинах окислювально-відновні реакції) руйнуються нагріванням, кип'ятінням, нітратами, використовуваними для зберігання м'яса і так далі. Тільки тоді, коли високоякісні жири об'єднані з білками, жири, як джерело енергії, стають доступні організму. Справжні й так необхідні нашому організму жири в достатку знаходяться в нерафінованій рослинній олії. У тисяча дев'ятсот п'ятдесят першому році доктор Будвіг виявила, що кров хворих на рак має недостатню кількість істотних компонентів, а саме: фосфатидів і ліпопротеїдів. Вона з'ясувала, що при додаванні цих природних компонентів в дієту, пухлини поступово протягом трьох місяців зменшуються, слабкість і анемія зникають, функції печінки відновлюються. Підвищений вміст кисню викликає смерть ракових клітин. Багатьом хворим допомогло її лікування: інфаркт міокарда, артеріосклероз, інсульт, хвороби печінки, виразки шлунка, псоріаз, прищі, гіпертрофія простати, екзема, імунні дефіцити, розсіяний склероз, рак (рак кісток, рак сечового міхура, рак мозку, рак легені, рак кишечника, рак грудей, рак підшлункової залози, рак яєчка, рак яєчників, рак простати, рак язика, лейкемія, мієлома, глиобластома, лімфома та інші) - ось список хвороб, при яких цей метод показав хороші результати. Більше половини пацієнтів доктора Будвіг самі були докторами або родичами докторів, які не стали лікувати пухлини за допомогою хіміотерапії та опромінення. Основа методу доктора Будвіг - використання нерафінованої (льняного) масла із знежиреним сиром. Циркуляція кисню в організмі стимулюється складами білка сірчаного змісту, які сприяють розчинності масла у воді. Вони присутні в горіхах, часнику, цибулі, сирі, цибулі-порее, але особливо ними насичений сир. Важливо вживати їжу тільки нерафіновану олію холодного віджиму типу кукурудзяного, соняшникової, лляної, соєвої, волоського горіха. Дане масло приймають разом з вищепереліченими білками, в зворотному випадку розвинеться протилежний ефект, який приносить більше шкоди, ніж користі. Найбільш вигідна комбінація - це сир плюс лляне масло. Вуглеводи, які містять природний цукор, є у фруктах типу фіг, груш, яблук, винограду і в меді і також можуть бути включені в дієту. Так як більшість синтетичних вітамінів є шкідливими, слід вдаватися до природним джерелом вітамінів. Природними джерелами вітамінів групи В є пахта, йогурт і натуральні дріжджі, які включені в дієту доктора Будвіг. Свіжі рослинні соки із селери, моркви, яблук і червоного буряка - це істотне джерело поживних речовин в дієті. Хворий повинен залишатися на цій дієті протягом п'яти років, навіть якщо пухлина зникла. Люди, що порушують правила гігієни, їдять цукерки, м'ясо з консервантами, як правило, швидко відчувають погіршення, а потім вже не одразу можуть поліпшити стан свого здоров'я навіть після повернення до дієти. Щодня людині потрібно приблизно сто двадцять грам сиру, добре змішаного з 45 мілілітрами лляного масло і 30 мілілітрами молока. Крім того, важливими складовими дієти доктора Будвіг є спеціально приготовлений спред, в основі якого сир і льняне масло, а також особливий майонез Мейо. Як приготувати спред Для приготування спреда необхідно помістити 250 мілілітрів лляної олії, 450 грам одновідсоткового сиру (знежиреного), 4 столові ложки меду в міксер. Увімкніть міксер і додайте трохи води або знежиреного молока, щоб вийшла суміш. Приблизно через п'ять хвилин вийде продукт без присмаку масла. Також можна використовувати натуральний йогурт замість сиру в кількості тридцяти грам на одну столову ложку лляної олії. Після того, як лляне масло таким чином змішано, його вживають навіть у великих кількостях, що не грозить виникненням діареї. Як приготувати майонез Мейо Для приготування такого майонез потрібно змішати дві столові ложки лляної олії, дві столові ложки молока, дві столові ложки йогурту. Потім додайте дві столові ложки яблучного оцту або лимонного соку, трави типу кропу або майорану, одну чайну ложку гірчиці. Перед сніданком - стакан соку квашеної капусти або ацидофилина. Ранковий чай о 10:00 - склянку свіжого яблучного, морквяного, яблучно-бурякового або селерових соку. Чорний чай або трав'яні чаї. Сніданок - мюслі (з хлібних злаків) з двома столовими ложками лляної олії, свіжого плоду згідно сезону (абрикоси, персики, ягоди, вишні, терті яблука), меду, 120 грам спреда. Можна використовувати будь-які горіхи, крім арахісу! Сніданок - свіжий салат з майонезом Мейо. На додаток до салату з овочів їдять терту моркву, кольрабі, ріпу, редьку (редис), кольорову або квашену капусту. Для аромату додають тертий часник, петрушку, хрін або кмин. Обід - картопля або рис, овочі, гречана крупа, просто з додаванням майонезу Мейо або спреда. Десерт - змішуються будь-які свіжі плоди, крім тих, що використовувалися на сніданок, зі спредом, цього разу приправлені НЕ медом, а ваніллю, лимоном або ягодами. Чай в 16:00 - фруктовий сік з одного - двома ложками меду. Вечеря в 18:00 - овочевий суп з вівсяної або гречаною крупою. Солодкі соуси і супи завжди забезпечують набагато більшою загоює енергією при додаванні спреда. Замість цукру використовуються тільки сік винограду або мед. Будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар